Engångsartiklar till bra pris?

Engångsartiklar till bra pris?

Nu var det dags för ett rejält 80-årskalas, vi fyller 80! Eller ja, både jag och gubben fyller 40 nu i år, så vi tänkte ha ett gemensamt kalas och slå klackarna i taket tillsammans på årets fest 🙂

Vi tänkte först, hmm vad ska man lägga pengarna på? Ska det va maten, ska det vara fint porslin eller vad är egentligen viktigast? Eftersom vi både enades om att det viktigaste är att få hit verkligen alla som vi vill ha här att dela denna dagen med utan att behöva reducera bort våra vänner pga ekonomin så var valet enkelt. Maten och det runt omkring får inte kosta för mycket. Så vi började leta runt efter en billig cateringfirma samt även köra engångstallrikar och bestick. Låter kanske lite billigt, men men, det får bli så, blir en rimlig kompromiss för att kunna få alla nära och kära samlade på våran grymma fest!

Vi började med att googla ihjäl oss efter något prisvärt gällande engångsartiklar som ändå ser bra ut även om det är plast och papper, och vi fann då Papstar.se. De hade verkligen allt man kan önska från gravljus, inredningsdetaljer, tallrikar, muggar till bestick etc, you name it!

Här fanns det att vraka mellan färgglada engångsartiklar till uppläggningsfat i olika former. Så vi klickade därefter hem assietter för förrätt, snygga designliknande papptallrikar, bestick, servetter, glas, muggar och skålar till deserten. Blev ju några stycken, vi har tydligen lyckats bjuda 120 personer 🙂

Personalen på Papstar var snabba som sjutton, redan efter 3 dagar kunde vi hämta vårat paket på vårat utlämningsställe i staden, perfekt, snabbt och smidigt! Och produkterna verkar faktiskt riktigt bra, fin finish, bra form och kvalitet om man nu kan säga så när det gäller pappsaker att äta på hehe.

Vidare planerade vi festen med att hitta på lite aktiviteter, sjukt svårt att hitta på något som är roligt men ända inte för barnsligt, så gästerna sitter med skämskudde hela fästen. Så nu enades vi om att köra ett musikquiz med musik från 80-talet, spännande! Vi slängde även in lite dartkastning samt irländsk julafton, men det får vi nog vänta tills dess att folk hunnit få i sig några drinkar eller liknande, blir ju lite roligare då tror jag!

Yes, det är mycket som ska planeras och jag får fortsätta här, gubben kom precis hem och vi ska ha lite filmkväll hade vi bestämt, så på återseende, trevlig kväll alla! A hej!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *