Snusmumriken fyller år! Hurra Hurra!

Snusmumriken fyller år! Hurra Hurra!

Gubben fyller år nästa vecka, inte alls en lätt match att hitta den perfekta presenten.
Han brukar alltid skämma bort mig när jag är jubilaren, och får alltid lite dåligt samvete 
eftersom han är så mycket bättre på att köpa present till mig =( MEN, nu har jag det, eftersom
han snusar 1 dosa om dagen och samtidigt gnäller hur dyrt det är med snus så bestämde jag mig
för att köpa 2 olika snussatser till honom så han kan prova göra sitt eget snus.
Och får han mersmak för detta och beställer igen så blir det ju mycket bättre ekonomi på snusandet
och mer pengar över till familjen i framtiden, win win! =)
Det hela började med att försöka hitta ni vet DEN presenten. Huvudet på mig stod som vanligt blankt när det är något extra viktigt, men efter jag tillsammans med Google slagit våra kloka huvuden ihop så blev det ju faktiskt bra =)
Letade och letade bland olika  sajter på olika bra förslag, vissa förslag var ganska bra och vissa mindre bra. Exempelvis verkar det mycket populärt att bjuda på en upplevelse. Jag började först att grotta i det, kanske fallskärmshoppning kunde vara något för gubben?
Eller varför inte bungyjump, eller något annat som nästan får han att skita ner sig, men nä – tänk om det faktiskt skulle hända han något hur skulle jag kunna förlåta mig för det?!  Så till sist bestämde jag mig för att köpa en åktur i en Ferrari! Alltså han skulle få köra den helt själv, hade ju vart hur coolt som helst tänkte jag och han hade nog verkligen uppskattat det då han aldrig någonsin kört något med mer än 150 hk. Denna hade 450 hk =)
Yes bokat och klart, pengarna dragna och kvitto på mailen, men efter 2 veckor får jag ett mail om att bolaget som erbjöd tjänsten hade konkat, men som tur var så hade de möjlighet att betala mina pengar tillbaka, för detta var inte billigt! Då började stressen igen och tiden var knapp, men efter högintensiv tankeverksamhet så fick jag en snilleblixt! Givetvis ska jag köpa hem ett gäng snussatser så han får testa på detta, att göra sitt eget snus! Det är tydligen (enligt de som provat) riktigt gott, kul att göra och riktigt bra för plånboken om man är en storsnusare, så detta passade honom som handen i handsken! Efter lite research blev det en beställning på PGW , det blev 2 olika snussatser  och lite bergamotolja att smaksätta med. Bara några dagar efteråt fanns de att hämta ut på posten, blev direkt att slå in de i ett stiligt paket och göra mig redo inför helgen när han nu fyller år, hoppas hoppas nu att han blir riktigt nöjd med sin present!
Fortsättning följer med hur det hela gick, blev det succé eller fail och köpte han igen? =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *